Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejRodzajów pierogów jest mnóstwo... I każdy typ ma swoich wielbicieli. Dzisiaj, w ostatnim odcinku XI sezonu programu "Doradca Smaku", zobaczycie przepis na gruzińskie chinkali.
Przygotowane przez Roberta Sowę gruzińskie chinkali mają mięsne wołowo-wieprzowe nadzienie doprawione ziarnami kolendry, cebulą i szczypiorkiem. Koniecznie zobaczcie, jak je zrobić i może przekonacie się, żeby przygotować coś nowego w kuchni.
---> PRZEPIS <---
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej