XXI sezon Doradcy Smaku rusza 2 września!
Nowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejKuchnia turecka słynie z pieczonych mięs. Tym razem łopatka jagnięca. jesteście ciekawi, jak ja przyrządzić?
Chef Robert Sowa proponuje jagnięcinę zamarynować w maślance, rozmarynie, musztardzie i czosnku. Potem upiec i podać z orzeźwiającym dipem z warzyw: rzodkiewki, pomidorów oraz ogórka. Jeśli chcecie zmierzyć się z kuchnią turecką, klikajcie po PRZEPIS.
Nowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejKońcówka wakacji to doskonały moment, aby zadbać o smakowite zapasy na chłodniejsze miesiące.
czytaj więcejCzy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcej