Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejSekretem tego greckiego przepisu jest dobrze doprawione i aromatyczne mięso, z którego następnie powstają pulpeciki.
Poza cebulą, czosnkiem i pieprzem ognistym chef Robert Sowa dodał do mięsa także nieoczywisty składnik, jakim jest ser gouda. Takie danie nie obędzie się oczywiście bez dodatków warzywnych, sosu i tradycyjnego chlebka pita.
Klikajcie po przepis.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej