Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejW 21. odcinku programu Doradca Smaku chef Robert Sowa pokazał na pyszne ciasto z pieczonych batatów. Do przygotowania tego ciasta nie potrzeba mąki, więc jeśli jej unikacie to koniecznie wypróbujcie ten przepis. Dodatkiem do ciasta są karmelizowane banany doprawione cukrem z prawdziwą wanilią i sokiem z cytryny. Jeśli opis was zainteresował to koniecznie klikajcie po PRZEPIS.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej