Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejWrap z wołowiną, awokado i kolendrą to typowe danie kuchni Tex-Mex. Robert Sowa zdradził w programie "Doradca Smaku", jak zrobić ten popularny przysmak.
Tex-Mex to bardzo popularne i lubiane połączenie kuchni amerykańskiej (teksańskiej) z meksykańską. Wołowina marynowana w sosie sojowym, oleju rzepakowym i słodkiej papryce, do tego awokado, kolendra, suszone pomidory i rukola. Spróbuj a pokochasz. Lista składników i szczegółowy przepis TUTAJ.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej