Co na śniadanie? Prymat!
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejW tym odcinku "Doradcy Smaku" króluje kuchnia włoska! Chef Robert Sowa zademonstrował przygotowanie typowego włoskiego risotto z pieczarkami portobello i parmezanem.
Aby przygotować prawdziwe włoskie risotto potrzebujemy odpowiedniego rodzaju ryżu, czyli ryżu arborio. Wcześniej tego ryżu nie powinniśmy namaczać, dopiero podczas gotowania sukcesywnie dodajemy masło i bulion, który na bieżąco wsiąka w ryż. Natomiast dodane masło zapewnia całemu daniu gładką i kremową konsystencję.
Przepis dostępny jest TUTAJ
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejNowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejKońcówka wakacji to doskonały moment, aby zadbać o smakowite zapasy na chłodniejsze miesiące.
czytaj więcej