Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejW tym odcinku "Doradcy Smaku" króluje kuchnia włoska! Chef Robert Sowa zademonstrował przygotowanie typowego włoskiego risotto z pieczarkami portobello i parmezanem.
Aby przygotować prawdziwe włoskie risotto potrzebujemy odpowiedniego rodzaju ryżu, czyli ryżu arborio. Wcześniej tego ryżu nie powinniśmy namaczać, dopiero podczas gotowania sukcesywnie dodajemy masło i bulion, który na bieżąco wsiąka w ryż. Natomiast dodane masło zapewnia całemu daniu gładką i kremową konsystencję.
Przepis dostępny jest TUTAJ
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej