Weź udział w konkursie TOP POLSKI SMAK!
Nowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejPolędwica w sosie sojowym z kapustą pak choi to kolejne, bardzo popularne danie kuchni azjatyckiej. Potrawa nie jest trudna w przygotowaniu, ale trzeba pamiętać o kilku przydatnych trikach.
W tym przepisie została wykorzystana polędwica wieprzowa, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zastąpić ją polędwicą wołową lub kurczakiem. Charakterystyczny smak i aromat zapewniają: zielony pieprz, czarnuszka, papryczki chili oraz marynowany imbir. Więcej szczegółów i dokładną listę składników znajdziecie na stronie PRZEPISU.
Nowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcej