Co na śniadanie? Prymat!
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejPyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej zostało przygotowane w w programie "Doradca Smaku" przez Roberta Sowę.
Pieczona pierś gęsi z suszonymi owocami to danie pochodzące z kuchni staropolskiej. Mięso zostało zamarynowane w miodzie, musztardzie i nalewce z czarnego bzu. Do piersi z gęsi, Robert Sowa przygotował suszone śliwki, morele i żurawinę. W tym daniu ważne są przyprawy: zioła kuchni polskiej i owoc jałowca. Gęsinie towarzyszą pieczone i karmelizowane kawałki buraka.
Przepis znajdziecie TUTAJ.
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejNowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejKońcówka wakacji to doskonały moment, aby zadbać o smakowite zapasy na chłodniejsze miesiące.
czytaj więcej