Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejKuchnia włoska kojarzy nam się z pizzą, stekami i makaronami. Tymczasem chef Robert Sowa proponuje pieczoną cielęcinę. Jesteście ciekawi?
Oto przepis na pieczoną górkę cielęca. Mięso zostało podane z sosem serowym z gorgonzoli z dodatkiem szpinaku i grzybów. Biały sos doprawiony został białym pieprzem – zgodnie z zasadą biały sos zaostrza biały pieprz. Klikajcie po PRZEPIS.
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej