Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejPierwszy odcinek nowego sezonu to wyjątkowe danie, które jest kulinarną podróżą do francuskiej Prowansji.
Kuchnia francuska jest popularna i ceniona na całym świecie. Kojarzymy ją z masłem, bagietką, tysiącem gatunków sera, winem oraz… owocami morza. Przepis Roberta Sowy na mule duszone w białym winie z czosnkiem, cebulą, porem i pomidorami to oryginalna i pełna smaku propozycja. Całość została doprawiona ziołami prowansalskimi, białym pieprzem i... kurkumą.
Przepis znajdziecie TUTAJ.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej