Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejKrólik w kuchni francuskiej to jedno z częściej przygotowywanych mięs. Towarzyszą mu różnego rodzaju sosy i marynaty - tym razem poznajcie przepis na królika w sosie musztardowo-śmietankowym.
Jeśli mowa o kuchni francuskiej, to oczywiście nie może zabraknąć masła ani wina. Poza nimi mamy także inne składniki tego dania: czosnek, marchewkę, szalotkę i sos sojowy. Potrawa została doprawiona tymiankiem, kurkumą oraz gałką muszkatołową. Szczegółowy przepis znajdziecie TUTAJ.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej