Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejBoeuf Stroganow jest klasycznym, jednogarnkowym daniem kuchni rosyjskiej. Jest także bardzo lubiane i popularne w kuchni polskiej, dlatego postanowiliśmy w programie "Doradca Smaku" przypomnieć ten przepis.
To delikatna, duszona polędwica wołowa z cebulą i pieczarkami. Bazą aromatycznego sosu jest wino czerwone i wywar wołowo-warzywny. Robert Sowa proponuje podanie tego dania z odrobiną śmietany i drobno pokrojonymi ogórkami kwaszonymi. Smacznego!
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej