Weź udział w konkursie TOP POLSKI SMAK!
Nowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejBoeuf Stroganow jest klasycznym, jednogarnkowym daniem kuchni rosyjskiej. Jest także bardzo lubiane i popularne w kuchni polskiej, dlatego postanowiliśmy w programie "Doradca Smaku" przypomnieć ten przepis.
To delikatna, duszona polędwica wołowa z cebulą i pieczarkami. Bazą aromatycznego sosu jest wino czerwone i wywar wołowo-warzywny. Robert Sowa proponuje podanie tego dania z odrobiną śmietany i drobno pokrojonymi ogórkami kwaszonymi. Smacznego!
Nowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcej