Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejPomysłów na zapiekanki jest wiele. Przygotowujemy je z makaronem jak włoskie lasagne, czy z warzywami, np. grecka moussaka, ale też zapiekamy makaron świderki z kurczakiem lub przyrządzamy gratin z ziemniaków. Mniej popularne, ale jakże pyszne, są zapiekane ryby. Polecamy propozycję z programu Doradca Smaku - zapiekankę łososiową.
Świetnie sprawdzi się zarówno na obiad czy na kolację. Szybka do przygotowania na przyjęcie w ogrodzie. Poniżej przepis na najprostszą zapiekankę rybną, tzw. fish pie. Można wzbogacić ją o warzywa lub więcej rodzajów ryb.
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej