Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejKarmelizowana wołowina, azjatyckie dodatki, delikatnie podkreślone smakiem papryki to idealna alternatywa dla powtarzających się obiadów. Jeśli chcielibyście coś zmienić w codziennym menu, to właśnie przepis dla Was. Jest szybki w przygotowaniu, a kilka orientalnych składników zupełnie odmieni smak potrawy.
Przygotowując to danie według przepisu Michela Moran warto pamiętać o tym, aby warzywa i mięso pokroić na cienkie paski - dzięki temu szybciej staną się miękkie, a my szybciej będziemy cieszyć się talerzem pełnym pysznego jedzenia!
Oglądajcie program "Doradca Smaku" codziennie, od poniedziałku do czwartku, o godz. 20.10.
PRZEPIS Z PROGRAMU ZNAJDUJE SIĘ TUTAJ.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej