Sztuka mielenia przypraw
Przyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejTym daniem Francuzi podbili kuchnie całego świata. Tartę, bo o niej mowa, pokochaliśmy za prosty, ale genialny smak kruchego i delikatnego ciasta. Ten niewysoki wypiek to w końcu najlepsza baza dla naszych ulubionych dodatków.
Michel Moran postawił na proste składniki farszu, które świetnie ze sobą współgrają. Połączenie brokułu, pieczarek, szynki i pomidorków koktajlowych tworzy pyszne, wytrawne nadzienie tarty. W dodatku przepis na to danie jest naprawdę łatwy, dlatego bez problemu powtórzą go we własnej kuchni nawet kulinarni amatorzy.
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.
Przyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcejSprawdź, jakie przyprawy stosować do tradycyjnych, polskich zup i nie tylko!
czytaj więcej