Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejZazwyczaj słodkie ciasta pieczemy w soboty lub niedziele, ale dlaczego nie pozwolić sobie na odstępstwo od normy i przygotować je w środku tygodnia? Śmietankowe ciasto z truskawkami, borówkami i czerwoną porzeczką jest naprawdę pyszne i zdecydowanie poprawi nastrój każdemu łasuchowi.
Aromatyczne, delikatne w smaku ciasto to idealny dodatek do popołudniowej kawy. Szczególnie, gdy aura pogodowa nam sprzyja i w końcu z zacisza domowego możemy przenieść się na zewnątrz, aby oddać się takim przyjemnościom. Przekonajcie się sami, jakie to pyszne!
Oglądajcie "Doradcę Smaku" codziennie od poniedziałku do czwartku o godz. 20.10 na antenie TVN.
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej