Sztuka mielenia przypraw
Przyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejZazwyczaj słodkie ciasta pieczemy w soboty lub niedziele, ale dlaczego nie pozwolić sobie na odstępstwo od normy i przygotować je w środku tygodnia? Śmietankowe ciasto z truskawkami, borówkami i czerwoną porzeczką jest naprawdę pyszne i zdecydowanie poprawi nastrój każdemu łasuchowi.
Aromatyczne, delikatne w smaku ciasto to idealny dodatek do popołudniowej kawy. Szczególnie, gdy aura pogodowa nam sprzyja i w końcu z zacisza domowego możemy przenieść się na zewnątrz, aby oddać się takim przyjemnościom. Przekonajcie się sami, jakie to pyszne!
Oglądajcie "Doradcę Smaku" codziennie od poniedziałku do czwartku o godz. 20.10 na antenie TVN.
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.
Przyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcejSprawdź, jakie przyprawy stosować do tradycyjnych, polskich zup i nie tylko!
czytaj więcej