Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejMleko kokosowe, kapusta pak choi, papryka, kolendra i przyprawa curry - to smaki Azji, które od kilku lat coraz częściej pojawiają się na naszych talerzach. Dania kuchni azjatyckiej nie tylko zamawiamy w restauracjach, ale chętnie przyrządzamy we własnych domach, dlatego warto poznać kolejny orientalny przepis!
Michel Moran postawił na oryginalne smaki i w nietypowy sposób przygotował pulpety z kurczaka, ponieważ połączył je z produktami, które kojarzą nam się z kuchnią azjatycką. Taką nieoczywistą potrawą na pewno zaskoczycie swoich gości i jestem pewien, że Wasi bliscy po pierwszym kęsie poproszą Was o przepis!
Oglądajcie Doradcę Smaku codziennie, od poniedziałku do czwartku, o godz. 20.10.
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej