Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejCzęsto brakuje nam oryginalnego pomysłu na przygotowanie dobrej ryby. Tym razem przygotowaliśmy coś wyjątkowo interesującego w smaku. Zapraszamy na makrelę z… cytrusami.
Być może makrela wydaje się Wam nieco zapomnianą rybą, dlatego też warto do niej wrócić i przygotować z jej udziałem prawdziwie pyszny obiad! Do przygotowania tej ryby potrzebne będzie trochę cytrusów. Zaskoczeni? Gwarantujemy, że smak tak przygotowanej ryby będzie niezapomniany. Pamiętajcie tylko, żeby makrelę podpiec w niewysokiej temperaturze.
Przysłowiową kropką nad „i” będzie tutaj przygotowanie cytrusowej zalewy z grejpfruta i limonki, której smak zaostrzy nieco dodatek aromatycznego imbiru mielonego. Imbir naprawdę znakomicie połączy się z cytrusami, dodając tym samym nutki orzeźwienia.
PRZEPIS Z PROGRAMU ZNAJDUJE SIĘ TUTAJ.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej