Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejKrem brûlée zwykle kojarzy nam się ze słodkim deserem. A czy pomyślelibyście, że można go przygotować na słono?
Każdy z Was, gdy myśli o kremie brûlée to przychodzi mu na myśl wyjątkowo kremowy i słodki deser. Nie tym razem – tym razem powstał wyjątkowo oryginalny lunch. Kremowa konsystencja, wytrawny smak parmezanu i pomidorów suszonych w połączeniu z niezastąpionym w tym daniu majerankiem dadzą wyśmienity efekt. Całość wykończona klasycznie skarmelizowanym cukrem. W połączeniu ze świeżą, wiosenną sałatką będzie przepysznie. Koniecznie spróbujcie takiego połączenia!
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej