Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejPołączenie dorsza z kapustą i dodatkiem aromatycznego anyżu nie jest oczywiste. Smak jaki powstanie z połączenia tych składników przerasta jednak oczekiwania.
Dorsz powinien być przede wszystkim soczysty, smaczny i aromatyczny. W tym celu najlepiej wsadzić go do piekarnika i podlać spód naczynia oliwą, żeby skóra ryby nie przywarła. Przed pieczeniem pamiętajcie jednak proszę o doprawieniu ryby. Polecam między innymi pieprz cytrynowy, który idealnie będzie współgrał ze smakiem ryby.
Przepis znajdziecie TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej