XXI sezon Doradcy Smaku rusza 2 września!
Nowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejPołączenie dorsza z kapustą i dodatkiem aromatycznego anyżu nie jest oczywiste. Smak jaki powstanie z połączenia tych składników przerasta jednak oczekiwania.
Dorsz powinien być przede wszystkim soczysty, smaczny i aromatyczny. W tym celu najlepiej wsadzić go do piekarnika i podlać spód naczynia oliwą, żeby skóra ryby nie przywarła. Przed pieczeniem pamiętajcie jednak proszę o doprawieniu ryby. Polecam między innymi pieprz cytrynowy, który idealnie będzie współgrał ze smakiem ryby.
Przepis znajdziecie TUTAJ.
Nowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejKońcówka wakacji to doskonały moment, aby zadbać o smakowite zapasy na chłodniejsze miesiące.
czytaj więcejCzy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcej