Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNaleśniki na słodko i na słono - my, Polacy wprost uwielbiamy :) Na słodko chętnie jemy i na śniadanie, na obiad czy na deser. Smak owoców idealnie podkreślają odpowiednio dobrane przyprawy - np. cynamon czy mięta. Sprawdźcie propozycje od Michela Morana z programu "Doradca Smaku".
Smak słodkich malin idealnie podkreśli świeża mięta, natomiast cynamon wzmocni i nada wyjątkowy smak jabłkom.
Cały przepis dostępny TUTAJ
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej