Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejIdealnie sprawdzi się jako przekąska na wieczór spędzony w gronie znajomych, a także może zastąpić tradycyjny obiad. Tortilla to proste i szybkie danie kuchni meksykańskiej, które pokochał cały świat. W dodatku można ją przyrządzić na tysiąc sposobów - w zależności od naszych upodobań smakowych.
Michel Moran w kuchni "Doradcy Smaku" zaprezentował własną, kulinarną interpretację tego popularnego dania. Przygotowanie tortilli w dwóch wersjach - z kurczakiem oraz z łososiem to świetny pomysł, dzięki któremu każdy będzie mógł wybrać coś dla siebie. Do tego kilka dodatków, które najczęściej mamy pod ręką i wyjątkowa przekąska gotowa. Przygotujcie się na to, że Wasi goście i domownicy będą prosić o dokładkę.
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej