Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejDeser, który uwielbiają wszyscy. Pasuje na każdą rodzinną okazję, a smak można dowolnie zmieniać w zależności od dodatków, jakie wybierzemy. Co tym razem przygotował Michel Moran? Sernik na zimno z aromatyczną polewą z morelami.
Desery serwowane na zimno kojarzą się nam z letnimi popołudniami, jednak znakomicie sprawdzają się także w innych porach roku, gdy po prostu nie mamy zbyt wiele czasu na pieczenie ciast. To świetny sposób na przygotowanie pysznego deseru, który z pewnością ucieszy nie jednego gościa. Baza jaką jest ser daje nam wiele możliwości. Możemy taki sernik podać z galaretką, owocami lub polewą. Wszystko zależy od naszej fantazji.
Przepis znajdziecie TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej