Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejNazwa gatunkowa ryby, którą przyrządza Michel Moran to sandacz pospolity. Brzmi zwyczajnie? Może i tak, ale gwarantuję Wam, że smakuje naprawdę niepospolicie!
Sandacz charakteryzuje się bardzo delikatnym, chudym mięsem. Nie przez przypadek cieszy się tak ogromną popularnością w naszej kuchni. Jest też cennym źródłem kwasów omega-3 i białka. Wielkiej oryginalności daniu dodaje chutney, czyli warzywny, słodko-ostro-kwaśny sos dodany do dania. Michel Moran sam wspomina – często dodatkiem do ryby są ziemniaki, oczywiście, są bardzo smaczne, ale może warto urozmaicić naszą kuchnię? Zobaczcie, jak przyrządzić to wyjątkowe danie! Zapraszamy do oglądania Doradcy Smaku w telewizji TVN!
Przepis znajduje się TUTAJ.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej