Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejOrganizacja przyjęcia dla większości z nas oznacza wiele godzin spędzonych w kuchni, przez co wizyta gości kojarzy nam się z ogromem pracy do wykonania. Michel Moran zdradza przepis na pyszne i szybkie w przygotowaniu tartinki, które na pewno zasmakują Waszym bliskim.
Tartinki to rodzaj małych, eleganckich i wygodnych kanapek - idealnych na imprezę, gdy przewidujemy zrobić szwedzki stół. Tartinkę przygotowujemy na warstwie pieczywa, podanej zwykle w kształcie kwadratu lub okręgu. Dodatkiem do apetycznej kanapki mogą być wędliny, sery, jaja, ryby oraz różnorodne pasty kanapkowe. Zobaczcie sami, jakie smakami możecie zaimponować swoim gościom!
Przepis dostępny TUTAJ
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej