Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejOrganizacja przyjęcia dla większości z nas oznacza wiele godzin spędzonych w kuchni, przez co wizyta gości kojarzy nam się z ogromem pracy do wykonania. Michel Moran zdradza przepis na pyszne i szybkie w przygotowaniu tartinki, które na pewno zasmakują Waszym bliskim.
Tartinki to rodzaj małych, eleganckich i wygodnych kanapek - idealnych na imprezę, gdy przewidujemy zrobić szwedzki stół. Tartinkę przygotowujemy na warstwie pieczywa, podanej zwykle w kształcie kwadratu lub okręgu. Dodatkiem do apetycznej kanapki mogą być wędliny, sery, jaja, ryby oraz różnorodne pasty kanapkowe. Zobaczcie sami, jakie smakami możecie zaimponować swoim gościom!
Przepis dostępny TUTAJ
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej