Co na śniadanie? Prymat!
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejCzy zapiekanka musi mieć pół metra, aby się nią najeść? Jak podać tradycyjną bagietkę z ulubionymi dodatkami, żeby było nie tylko smacznie, ale też pomysłowo? Andrzej Polan ma odpowiedź na te pytania w dzisiejszym odcinku „Doradcy Smaku”.
Zapiekanka warzywna to jedno z najszybszych do przygotowania dań na ciepło. Idealna dla wegetarian, ale także jako urozmaicenie mięsnych posiłków. Zapiekankę możemy zaserwować w sposób, który będzie przypominał tartę. Czerstwą bagietkę kroimy w cienkie kromki i wykładamy nią dno tortownicy. Na wierzch dodajemy ulubione składniki i zalewamy masą śmietanowo-jajeczną.
Przepis i video z programu zobaczyć możecie tutaj.
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejNowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejKońcówka wakacji to doskonały moment, aby zadbać o smakowite zapasy na chłodniejsze miesiące.
czytaj więcej