Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejKetchup to obok musztardy ulubiony dodatek do dań. Dziś w intrygującej odsłonie śliwkowej podany z aromatycznym indykiem.
Własnoręczne przygotowanie ketchupu to świetny pomysł na uszczęśliwienie domowników. Zaskoczycie ich z pewnością, gdy przygotujecie go w wersji śliwkowej z lekko ostrą nutą imbiru. Taki ketchup możecie przyrządzić w większej ilości i przechować, żeby móc cieszyć się nim zdecydowanie dłużej.
Dziś połączony ze smażonymi sznyclami z indyka będzie stanowić zgrany duet. Smacznego!
Przepis i video z programu znajdziecie tutaj.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej