Rusza loteria Prymat “Wygrywaj Smaczniej”! Poznaj zasady, nagrody i wszystkie ważne informacje
Już 22 września rusza wielka loteria Prymat z nagrodami, które na pewno Ci się spodobają!
czytaj więcejRuskie, z jagodami, z truskawkami, kapustą i grzybami albo z mięsem. Polacy po prostu uwielbiają pierogi - niezależnie od tego czy serwujemy je na słodko, czy wytrawnie. Najczęściej gotujemy je lub smażymy, ale Andrzej Polan postanowił połączyć klasykę z nowoczesnością i przygotował pieczone pierogi faszerowane mięsem wołowym i... żurawiną.
Przyrządzając pierogi najczęściej stawiamy na klasyczne dodatki w postaci masła, smażonej cebulki lub skwarek. Tutaj tego nie znajdziemy! Pieczone pierogi zostały wzbogacone o wyjątkowy smak smażonej dyni z żurawiną oraz... sos chrzanowy. Tego połączenia nie można nie spróbować!
Przepis i video z programu znajdziecie tutaj.
Już 22 września rusza wielka loteria Prymat z nagrodami, które na pewno Ci się spodobają!
czytaj więcejZobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcej