Weź udział w konkursie TOP POLSKI SMAK!
Nowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejŚwieżo, lekko i kolorowo – czyli okoń w ziarnach słonecznika, w otoczeniu kolorowych warzyw. To świetny sposób na szybki i ciekawy obiad.
Delikatne mięso okonia znakomicie będzie współgrać ze słonecznikową panierką. A żeby na naszym talerzu zagościły wiosenne kolory dodajmy do niego marchewki, groszek i szpinak. Ciekawe czy wiecie, że marchewki mogą występować nie tylko w kolorze pomarańczowym, ale i czerwonym oraz białym. Ostrości daniu nada chrzan, który zawsze doskonale współgra ze smakiem ryby.
Przepis i video z programu znajdziecie tutaj.
Nowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcej