Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejŚwieżo, lekko i kolorowo – czyli okoń w ziarnach słonecznika, w otoczeniu kolorowych warzyw. To świetny sposób na szybki i ciekawy obiad.
Delikatne mięso okonia znakomicie będzie współgrać ze słonecznikową panierką. A żeby na naszym talerzu zagościły wiosenne kolory dodajmy do niego marchewki, groszek i szpinak. Ciekawe czy wiecie, że marchewki mogą występować nie tylko w kolorze pomarańczowym, ale i czerwonym oraz białym. Ostrości daniu nada chrzan, który zawsze doskonale współgra ze smakiem ryby.
Przepis i video z programu znajdziecie tutaj.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej