Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejBuraki albo czerwoną kapustę najczęściej podajemy jako dodatek do klasycznego polskiego obiadu, czyli mięsa i ziemniaków. Kolejny raz Andrzej Polan postanowił nas zaskoczyć i skomponował zupełnie nowe danie ze składnikami, których wcześniej nigdy nie widywaliśmy na jednym talerzu.
Makaron to typowo włoski produkt, który przyrządzamy na wiele sposobów. Jednak rzadko zdarza się, abyśmy serwowali go w typowo polskiej wersji. Popularne świderki w towarzystwie buraków, czerwonej kapusty i kindziuka bez wątpienia podbiją niejedno głodne podniebienie!
Przepis i video z programu znajdziecie TUTAJ.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej