Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejLasagne - najczęściej przygotowywana po włosku, z sosem bolognese, a dziś Andrzej Polan zaprasza na wersję tego dania „po polsku” z pieczarkami.
Wyjątkowego aromatu lasagne nadają pieczarki i puder z grzybów leśnych. Można go w prosty sposób przygotować u siebie w domu za pomocą młynka do kawy. Bierzemy grzyby leśne suszymy, mielimy i gotowe!
Czy wiesz, że… Do sosu beszamelowego można dodać odrobinę cytryny, która lekko zakwasi jego smak.
Przepis i video z programu zobaczyć możecie tutaj.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej