Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejDorsz, ze względu na swoje delikatne w smaku mięso, to jedna z najchętniej przyrządzanych ryb w naszych domach. I bardzo dobrze, ponieważ dostarcza organizmowi człowieka wartościowe składniki odżywcze. Ta drapieżna ryba sprzyja też w zrzucaniu nadprogramowych kilogramów.
Kotleciki rybne z warzywami to idealna propozycja na smaczny, rodzinny obiad. Nie tylko ze względu na walory zdrowotne, ale też smakowe. Dorsz w towarzystwie fasolki szparagowej, zielonych ogórków i papryki bez wątpienia podbije podniebienia i dużych, i małych.
Przepis i video z programu znajdziecie tutaj.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej