Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejBruschetta to przekąska pochodząca z Włoch. Jej podstawą jest ciepła grzanka, najczęściej podawana z oliwą, czosnkiem oraz świeżymi pomidorami z bazylią. Istnieje wiele wariacji na temat tego dania, dlatego Andrzej Polan pokusił się o przygotowanie autorskiej wersji bruschetty z awokado i sadzonym jajem przepiórczym.
Dawniej bruschetta była uważana za prostą i tanią przekąskę, którą spożywali rolnicy, dziś trudno znaleźć włoską restaurację, gdzie w menu brakuje tej aromatycznej grzanki. Sekretem wyjątkowego smaku bruschetty są dobrej jakości produkty oraz przyprawy i dodatki, których zapach sprawia, że nie chcemy się od niej oderwać.
Przepis i video z programu znajdziecie tutaj.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej