Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejJeśli jesteście prawdziwymi fanami faszerowanego mięsa to ten przepis Andrzeja Polana przypadnie Wam do gustu. Co powiecie na zrazy wołowe z borowikami i knedlami? Brzmi niesamowicie i tak też smakuje!
Zrazy w połączeniu z borowikami i plasterkami słoniny są niezwykle apetyczne i kuszące. Koniecznie wykonajcie wołowinę według sposobu pokazanego przez Andrzeja Polana. Mięso potrzebuje być dobrze doprawione, dlatego, aby nadać mu wyrazisty charakter wystarczy użyć Przyprawy do wołowiny Prymat. Dzięki niej każdy kęs zrazów będzie posiadał niesamowity smak i aromat.
Jeśli macie ochotę na odrobinę szaleństwa przygotujcie do mięsa knedle ze śliwkami. Będą stanowić wspaniałe dopełnienie dania, które na długo zapadnie Wam w pamięci!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej