Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejJeśli jesteście prawdziwymi fanami faszerowanego mięsa to ten przepis Andrzeja Polana przypadnie Wam do gustu. Co powiecie na zrazy wołowe z borowikami i knedlami? Brzmi niesamowicie i tak też smakuje!
Zrazy w połączeniu z borowikami i plasterkami słoniny są niezwykle apetyczne i kuszące. Koniecznie wykonajcie wołowinę według sposobu pokazanego przez Andrzeja Polana. Mięso potrzebuje być dobrze doprawione, dlatego, aby nadać mu wyrazisty charakter wystarczy użyć Przyprawy do wołowiny Prymat. Dzięki niej każdy kęs zrazów będzie posiadał niesamowity smak i aromat.
Jeśli macie ochotę na odrobinę szaleństwa przygotujcie do mięsa knedle ze śliwkami. Będą stanowić wspaniałe dopełnienie dania, które na długo zapadnie Wam w pamięci!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej