XXI sezon Doradcy Smaku rusza 2 września!
Nowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejStek – jedni uwielbiają, inni nie potrafią przekonać się do skosztowania częściowo krwistego mięsa. Jednak to tych pierwszych jest coraz więcej, zwłaszcza wśród mężczyzn. Miłośnicy dobrej jakości wołowiny doceniają jej niezastąpiony smak i z szacunkiem podchodzą do produktu, któremu oprócz pieprzu i soli niewiele potrzeba.
Koneserzy uważają, że mocne wysmażenie steka to jego zmarnowanie. Musimy pamiętać, że przygotowanie i obróbka cieplna wołowiny zależy od naszych własnych upodobań, dlatego osoby nieprzekonane mogą spróbować polędwicę czy rostbef w mniej krwistej wersji. Andrzej Polan tym razem zdecydował się na antrykot, który w jego autorskiej wersji smakuje znakomicie.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Nowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejKońcówka wakacji to doskonały moment, aby zadbać o smakowite zapasy na chłodniejsze miesiące.
czytaj więcejCzy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcej