Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDelikatna i aromatyczna - taka właśnie jest ryba w wykonaniu Andrzeja Polana. Tym razem towarzyszą jej typowo polskie dodatki: świeże borowiki oraz tarty chrzan. Tak przygotowany pieczony dorsz zachwyci miłośników tradycyjnego smaku.
Chrzan tarty uchodzi za bardzo wyrazisty i ostry w smaku dodatek do dań, dlatego należy uważać, aby z nim nie przesadzić. Nie oznacza to oczywiście, aby całkiem z niego zrezygnować, w końcu z rybami komponuje się znakomicie. Niewielka ilość chrzanu w sosie śmietanowym zupełnie odmieni jego charakter. A gdy jeszcze połączy się ze smażonymi grzybami, okazuje się, że właśnie odkryliśmy nowy, niebanalny smak. Niewiele też trzeba, aby tą wyjątkowość podkreślić - odrobina przyprawy do ryb, tymianku, soli i pieprzu z pewnością wystarczy.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej