Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejDelikatna i aromatyczna - taka właśnie jest ryba w wykonaniu Andrzeja Polana. Tym razem towarzyszą jej typowo polskie dodatki: świeże borowiki oraz tarty chrzan. Tak przygotowany pieczony dorsz zachwyci miłośników tradycyjnego smaku.
Chrzan tarty uchodzi za bardzo wyrazisty i ostry w smaku dodatek do dań, dlatego należy uważać, aby z nim nie przesadzić. Nie oznacza to oczywiście, aby całkiem z niego zrezygnować, w końcu z rybami komponuje się znakomicie. Niewielka ilość chrzanu w sosie śmietanowym zupełnie odmieni jego charakter. A gdy jeszcze połączy się ze smażonymi grzybami, okazuje się, że właśnie odkryliśmy nowy, niebanalny smak. Niewiele też trzeba, aby tą wyjątkowość podkreślić - odrobina przyprawy do ryb, tymianku, soli i pieprzu z pewnością wystarczy.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej