Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejCiasta mogą mieć dodatki w postaci różnych kremów, kolorowych galaretek albo maku. Jednak dziś głównym składnikiem deseru przygotowanego przez Andrzeja Polana były sezonowe owoce.
Wszyscy zwolennicy jabłek, gruszek i śliwek będą zachwyceni, ponieważ taki deser to prawdziwa poezja smaków i aromatów. Dodatkową zaletą tej pyszności jest to, że jej wykonanie jest dziecinnie łatwe. Wszystko czego potrzebujecie to ciasto francuskie, owoce oraz budyń waniliowy. Przyda się również ziele angielskie mielone oraz cynamon Prymat. Ciasto będzie jeszcze bardziej kuszące i aromatyczne z dodatkiem właśnie tych przypraw. Uważacie, że każdy deser powinien być słodki? Jeśli tak, to dodajcie do owoców cukier puder.
Deser z pysznych polskich owoców można jeść dosłownie na okrągło, ponieważ jest bardzo smaczny i wręcz rozpływa się w ustach.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej