Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejCiasta mogą mieć dodatki w postaci różnych kremów, kolorowych galaretek albo maku. Jednak dziś głównym składnikiem deseru przygotowanego przez Andrzeja Polana były sezonowe owoce.
Wszyscy zwolennicy jabłek, gruszek i śliwek będą zachwyceni, ponieważ taki deser to prawdziwa poezja smaków i aromatów. Dodatkową zaletą tej pyszności jest to, że jej wykonanie jest dziecinnie łatwe. Wszystko czego potrzebujecie to ciasto francuskie, owoce oraz budyń waniliowy. Przyda się również ziele angielskie mielone oraz cynamon Prymat. Ciasto będzie jeszcze bardziej kuszące i aromatyczne z dodatkiem właśnie tych przypraw. Uważacie, że każdy deser powinien być słodki? Jeśli tak, to dodajcie do owoców cukier puder.
Deser z pysznych polskich owoców można jeść dosłownie na okrągło, ponieważ jest bardzo smaczny i wręcz rozpływa się w ustach.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej