Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejPrezentowany przepis w tym odcinku spodoba się wszystkim, którzy lubią łączyć różne smaki. Polędwiczka wieprzowa to mięso delikatne i soczyste, a z dobrze dobranymi dodatkami smakuje rewelacyjnie. Poznajcie pomysł Andrzeja Polana na ciekawe i bardzo smaczne przyrządzenie mięsa!
Polędwiczka z programu była podana z ogórkiem i jeżynami. Takie zestawienie obiadowe przełamuje klasyczne przygotowanie tego mięsa. Smak potrawy dopełnia tymianek, rozmaryn oraz gałka muszkatołowa Prymat. Ciekawym sposobem na doprawienie polędwiczki jest wcześniejsze oprószenie deski do krojenia przyprawami i dokładne obtoczenie wieprzowiny w ziołach. Jeżyny, jako dodatek do mięsa sprawdzają się idealnie. Dzięki tym owocom poznacie polędwiczkę w zupełnie nowej odsłonie, która na pewno przypadnie Wam do gustu!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej