XXI sezon Doradcy Smaku rusza 2 września!
Nowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejPrezentowany przepis w tym odcinku spodoba się wszystkim, którzy lubią łączyć różne smaki. Polędwiczka wieprzowa to mięso delikatne i soczyste, a z dobrze dobranymi dodatkami smakuje rewelacyjnie. Poznajcie pomysł Andrzeja Polana na ciekawe i bardzo smaczne przyrządzenie mięsa!
Polędwiczka z programu była podana z ogórkiem i jeżynami. Takie zestawienie obiadowe przełamuje klasyczne przygotowanie tego mięsa. Smak potrawy dopełnia tymianek, rozmaryn oraz gałka muszkatołowa Prymat. Ciekawym sposobem na doprawienie polędwiczki jest wcześniejsze oprószenie deski do krojenia przyprawami i dokładne obtoczenie wieprzowiny w ziołach. Jeżyny, jako dodatek do mięsa sprawdzają się idealnie. Dzięki tym owocom poznacie polędwiczkę w zupełnie nowej odsłonie, która na pewno przypadnie Wam do gustu!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Nowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejKońcówka wakacji to doskonały moment, aby zadbać o smakowite zapasy na chłodniejsze miesiące.
czytaj więcejCzy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcej