Rusza loteria Prymat “Wygrywaj Smaczniej”! Poznaj zasady, nagrody i wszystkie ważne informacje
Już 22 września rusza wielka loteria Prymat z nagrodami, które na pewno Ci się spodobają!
czytaj więcejTa zapomniana, słowiańska potrawa powróciła w kuchni Andrzeja Polana w zupełnie nowym wydaniu. Podpłomyk, czyli cienki chlebek kładziony pod płomieniem, to najstarsza znana nam forma pieczywa. Dobra wiadomość jest taka, że nawet kulinarni amatorzy bez problemu poradzą sobie z takim wypiekiem.
Do przygotowania ciasta potrzeba niewiele: woda, odrobina drożdży, mąka pszenna oraz sól. Ta prosta kompozycja stanowi podstawę dania, które w następnym etapie można zmieniać według własnych upodobań. Przygotowując podpłomyk nie można zapomnieć o ziołach – zwłaszcza o tymianku i oregano, to dzięki nim całość nabierze charakteru.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Już 22 września rusza wielka loteria Prymat z nagrodami, które na pewno Ci się spodobają!
czytaj więcejZobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcej