Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejCzy możliwe jest odczarowanie piersi z kurczaka tak, aby przestały być nudne? To zadanie postawił przed sobą Andrzej Polan, który pokusił się o przygotowanie aromatycznych filetów w towarzystwie smażonego ananasa i kaszy z awokado. Według kucharza to właśnie nietypowe dodatki pozwalają przełamać monotonny smak drobiu.
Mięso z kurczaka to wyjątkowo wdzięczny produkt, który daje nam w kuchni wiele możliwości: można go smażyć, piec, wędzić, gotować i smażyć. Ponadto tworzy interesujące kompozycje smakowe z dodatkami słonymi, słodkimi, a nawet kwaśnymi. Mimo to filety z kurczaka mogły nam się po prostu "przejeść", choćby przez częstotliwość przyrządzania ich w naszych domach. Dlatego też tak istotny jest dobór dodatków! Być może odważna propozycja Andrzeja Polana to inspiracja na danie z kurczaka, której tak długo szukaliście?
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej