Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejKlasyczny dodatek do kanapek i dań głównych nieoczekiwanie zmienił swoje przeznaczenie. Okazuje się, że zielona sałata to także idealny składnik na... aksamitną zupę. W takiej wersji na pewno jej jeszcze nie próbowaliście, więc pozostaje tylko decyzja, kiedy w swoich domach przygotujecie ten przepyszny krem.
Dyniowy, brokułowy, marchewkowy czy buraczkowy - tymi kremami delektujemy się na okrągło i prawdopodobnie mogły nam się przejeść. Dlatego z pomocą w poszukiwaniu nowych połączeń smakowych przyszedł Andrzej Polan, który kreatywnie rozprawił się z sałatą masłową. Mimo że większość z nas nie kojarzy sałaty z zupą kremem, to zapewniam, że smak jest zniewalający. Całe danie jest bardzo proste w przygotowaniu, a dla podkreślenia jego aromatu wystarczy naprawdę niewiele - pieprz kolorowy, kilka liści laurowych i niezastąpione ziele angielskie.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej