Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejKomu z Was chwile błogiego dzieciństwa kojarzą się kartoflanką? Jeśli macie ochotę na przysmaki serwowane przez babcie, to z pewnością dzięki dzisiejszemu odcinkowi przeniesiecie się wspomnieniami do beztroskich czasów młodości.
Wykonanie tej zupy jest dziecinnie łatwe! Na początek przygotujcie wywar z włoszczyzny i kości schabowych. Dodajcie ziarenka ziela angielskiego oraz kilka listków laurowych Prymat. Dzięki nim zupa będzie aromatyczna i bardzo kusząca. Aby kartoflanka miała piękny kolor i niepowtarzalny smak pokuście się o dodanie zakwasu do żuru. Dopełnieniem tej pysznej zupy będą plasterki smażonej kiełbasy i sera bundz. Tak przygotowana potrawa na pewno Wam posmakuje i przypomni smaki dzieciństwa.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej