Rusza loteria Prymat “Wygrywaj Smaczniej”! Poznaj zasady, nagrody i wszystkie ważne informacje
Już 22 września rusza wielka loteria Prymat z nagrodami, które na pewno Ci się spodobają!
czytaj więcejGolonka - przez jednych uwielbiana, przez innych omijana szerokim łukiem. Uważana za typowo męski przysmak, ale wśród kobiet również nie brakuje amatorek tego kawałka mięsa. Odpowiednio przygotowana golonka będzie rozpływać się w ustach i zachwyci swoim delikatnym smakiem.
Trudno wyobrazić sobie tradycyjną polską kuchnię bez apetycznej golonki. Mimo że uchodzi za mięso wysokokaloryczne, a co za tym idzie tuczące, to wszystko rekompensuje swoim wyśmienitym smakiem. Niektórym ten fakt zupełnie nie przeszkadza i bez obaw zajadają się pieczoną lub gotowaną golonką. Z kolei osobom, które przesadnie dbają o linię, poleca się odkrojenie tłustej części mięsa. Andrzej Polan udowodnił, że nie martwi się dodatkowymi kaloriami i przyrządził smakowitą golonkę - zamarynowaną w majeranku i rozmarynie, duszoną w cydrze i podaną z kapustą na... grzance.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Już 22 września rusza wielka loteria Prymat z nagrodami, które na pewno Ci się spodobają!
czytaj więcejZobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcej