Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejZ jagodami, śliwkami, malinami, a przede wszystkim z kruszonką - to najbardziej znane odsłony uwielbianego przez nas ciasta drożdżowego. Smak tego prostego wypieku prawdopodobnie zna każdy, bo najczęściej kojarzy się nam z beztroskimi latami dzieciństwa.
Dla niektórych to właśnie ciasto drożdżowe jest ulubionym dodatkiem do popołudniowej kawy. Z kolei inni uważają je za relikt przeszłości i zamiast piec "nudnego" drożdżowca wolą przygotować bardziej wyrafinowany deser. Andrzej Polan zaproponował idealnie wypieczone ciasto drożdżowe z czekoladą i orzechami pistacjowymi.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej