Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejWegetariański smalec z suszonymi śliwkami – autorska wersja przepisu, który w dzisiejszym 32. odcinku programu „Doradca Smaku” zaprezentował Robert Sowa.
Znamy wersję roślinnego smalcu, który robiony jest na bazie białej fasoli. W przepisie Roberta Sowy jest: ciecierzyca, mnóstwo prażonych nasion i pestek, suszone owoce oraz przyprawy podkreślające smak dania, czyli lubczyk i wędzona papryka. Przepis na ten wegetariański smalec jest tutaj.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej