Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejOto propozycja na proste w przygotowaniu i sycące danie wegetariańskie, czyli potrawka z fasoli czerwonej, cukinii, grzybów i papryki z dodatkiem zielonych i czarnych oliwek.
Pachnąca potrawka z warzyw i grzybów to danie wegetariańskie, które zostało doprawione bardzo ostrym pieprzem cayenne idealnie pasującym do dań z dodatkiem fasoli. Chef Robert Sowa podaje potrawkę z dodatkiem aksamitnego sera burrata, pistacji i świeżych liści bazylii. Pyszności!
Link do przepisu na potrawkę jest tutaj.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej