Co na śniadanie? Prymat!
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejTatar ze świeżego pstrąga tęczowego z pikantnymi dodatkami – pyszna i wykwintna przystawka.
Chef Robert Sowa zamarynował filet pstrąga tęczowego w soli ziołowej i oliwie. Potem połączył go między innymi z suszonymi pomidorami, kaparami, cebulą i pikantnymi ogóreczkami konserwowymi. Danie dzięki dodatkom zyskało bardziej wyrazistą nutę. Taką smakowitą przystawkę możecie przygotować korzystając z tego przepisu.
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejNowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejKońcówka wakacji to doskonały moment, aby zadbać o smakowite zapasy na chłodniejsze miesiące.
czytaj więcej