Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejKalafior – znany i lubiany, często towarzyszy daniom głównym jako dodatek. W dzisiejszym 16. odcinku chef Robert Sowa proponuje przyrządzenie go jako danie główne jako stek.
Ugotowany kalafior może być daniem głównym! Wystarczy podać go z sycącą potrawką z pomidorów z dodatkiem kiełbasy podsuszanej i kaparów. Nie wolno zapomnieć o przyprawach: tymianku, bazylii, liściach laurowych i kolorowym pieprzu. Szczegóły, jak przyrządzić to danie, znajdują się tutaj.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej