Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejChrupiące boczniaki z grillowanym serem halloumi w towarzystwie aromatycznej sałatki ziołowej z oliwkami, bakaliami i szynką.
Chef Robert Sowa proponuje przyrządzenie boczniaków z grillowanym serem halloumi, boczkiem wędzonym i z odrobiną konfitury figowej. W sałatce jest dużo składników, ale przygotowuje się ją bardzo szybko i jest pełna smaków i kolorów, dlatego warto ją wypróbować. Sos do sałatki jest zrobiony na bazie oliwy i musztardy francuskiej – więcej szczegółów w przepisie.
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej