Co na śniadanie? Prymat!
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejPanko to zdrowsza alternatywa dla bułki tartej. Jest przygotowana z dość dużych płatków chleba, co sprawia, że kotlety z dodatkiem panko są niezwykle chrupiące, a przy tym dietetyczne!
Panko, podobnie jak klasyczną bułkę tartą, można wykorzystać do panierowania mięs, owoców morza, warzyw, ryb czy serów. Idealnie sprawdza się do smażenia na głębokim tłuszczu, a produkty przygotowane w tej panierce są chrupiące i mniej kaloryczne.
Robert Sowa w programie "Doradca Smaku" przygotował indyka w azjatyckiej panierce panko oraz pyszną włoską sałatkę. To danie główne jest idealne dla osób, które poszukują pomysłów na potrawy z mięsem z indyka.
Przepis na to danie znajdziecie TUTAJ.
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejNowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejKońcówka wakacji to doskonały moment, aby zadbać o smakowite zapasy na chłodniejsze miesiące.
czytaj więcej